Vi är det lilla företaget med det stora företagets kompetens och erfarenhet. VBA är ett regionalt samhällsbyggnads- och anläggningsföretag som utför stora som små projekt inom både privat och offentlig sektor.

Vi är ett 40-tal medarbetare bestående av yrkesarbetare inom markanläggning, trä och betong, platschefer, mätningstekniker, arbetsledare samt stödfunktioner inom inköp, projektledning, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och anbudsräkning. Vi har huvudkontor i Lund och ett lokalkontor i Kristianstad.

Vi utför stora som små entreprenader, från utförandeentreprenader till totalentreprenader. Vi erbjuder en bred yrkeskompetens och yrkesskicklighet inom väg, bro och anläggning.

 

Platschef 

 Kom och arbeta med oss i ett framgångsrikt entreprenadföretag. Med ökat inflöde av projekt söker vi efter ytterligare platschefer till vår verksamhet. Som platschef hos oss blir du en i gänget av glada, drivna och kunniga medarbetare. Som platschef arbetar man med våra projekt inom väg, bro och anläggning. Det är viktigt att du är duktig på att planera, att samordna, att bygga gemenskap och att du är en trygg ledare.

 Som platschef ska du vara kunnig i byggprocessens alla delar såsom produktionsplanering, budget, kvalité, miljö och arbetsmiljö. Du tar eget ansvar och samarbetar med övriga platschefer. Viktigt är att bidra med trivsel och ett glatt humör!

Vi ser att du har erfarenhet av ledande roll inom väg, bro eller anläggning sedan innan. Som grund skall du ha en teknisk eller yrkesteknisk utbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du ska passa in i vår verksamhet. Du utgår från Malmö/Lund-regionen men arbetsplatsen kan vara i hela Skåne, vilket medför att körkort är ett krav.

Låter detta som en tjänst för dig? Vänligen skicka din ansökan redan idag till info@vba.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ola Berglund på telefon 0736-252710.