Vi är det lilla företaget med det stora företagets kompetens och erfarenhet. VBA är ett regionalt samhällsbyggnads- och anläggningsföretag som utför stora som små projekt inom både privat och offentlig sektor.

Vi är ett 40-tal medarbetare bestående av yrkesarbetare inom mark, trä och betong, platschefer, mätningstekniker, arbetsledare samt stödfunktioner inom inköp, projektledning, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och anbudsräkning. Vi har huvudkontor i Lund och ett lokalkontor i Kristianstad.

Vi utför stora som små entreprenader, från utförandeentreprenader till totalentreprenader. Vi erbjuder en bred yrkeskompetens och yrkesskicklighet inom väg, bro och anläggning.

Platschef

Kom och arbeta med oss i ett framgångsrikt entreprenadföretag inom Väg, Bro och Anläggning. Med ökat inflöde av projekt söker vi nu efter ytterligare platschefer till vår verksamhet. Som platschef hos oss ansvarar du för hela projektet från förfrågan till färdig leverans. Du ansvarar för att projekten levereras inom ramen för arbetsmiljö, tid, resurser, kvalitet och budget.

Som platschef har du många kontaktytor (beställare, inköp, medarbetare, underentreprenörer m.fl.) och måste vara tydlig i din kommunikation och serviceinriktad. Vi ser också att du har ett gott ledarskap där du engagerar och motiverar dina medarbetare att utföra sitt arbete på ett bästa sätt. Du har förmågan att starta upp, genomföra och avsluta dina åtaganden. I denna tjänst behöver du vara problemlösare och beslutsfattare. Arbetsuppgifterna omfattar även administrativt arbete.

Vi tror att du har ingenjörsutbildning inom väg, anläggning eller mark och har några års erfarenhet från ledande befattning inom branschen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du ska passa in i vår verksamhet.

Du utgår från Malmö/Lund-regionen men arbetsplatsen kan vara i hela Skåne, detta medför att körkort är ett krav.

Låter detta som en tjänst för dig? Vänligen skicka din ansökan redan idag till info@vba.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ola Berglund 073 – 625 27 10.