Vi är det lilla företaget med det stora företagets kompetens och erfarenhet. VBA är ett regionalt samhällsbyggnads- och anläggningsföretag som utför stora som små projekt inom både privat och offentlig sektor.
Vi är ett 40-tal medarbetare bestående av yrkesarbetare inom markanläggning, trä och betong, platschefer, mätningstekniker, arbetsledare samt stödfunktioner inom inköp, projektledning, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och anbudsräkning. Vi har huvudkontor i Lund och ett lokalkontor i Kristianstad.

Vi utför stora som små entreprenader, från utförandeentreprenader till totalentreprenader. Vi erbjuder en bred yrkeskompetens och yrkesskicklighet inom väg, bro och anläggning.

 

Yrkesarbetare, anläggare mark

Kom och arbeta med oss i ett framgångsrikt entreprenadföretag. Med ökat inflöde av projekt söker vi efter ytterligare anläggare till vår verksamhet. Som anläggare hos oss blir du engagerad i våra olika byggprojekt inom väg, bro och anläggning. Det är viktigt att du har god förståelse för hur en byggarbetsplats fungerar och har kunskaper om de vanligast förekommande arbetsmomenten i ett anläggningsprojekt.

Som anläggare ska du vara noggrann, skärpt, strukturerad och självgående. Du tar eget ansvar och samarbetar med övriga i projektet. Viktigt är också att bidra med trivsel och glatt humor.

Vi tror att du har yrkesbevis eller erfarenhet inom yrket. Meriterande är kunskaper om rörläggning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du ska passa in i vår verksamhet.

Du utgår från Malmö/Lund-regionen men arbetsplatsen kan vara i hela Skåne, vilket medför att körkort är ett krav.

Låter detta som en tjänst för dig? Vänligen skicka din ansökan redan idag till info@vba.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta Johan Bergqvist på telefon 0736-252720 eller Leo Hedvall på telefon 0736-252712 .